#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


КОМПЛЕКС „ВЕРИНА“
▼ ОПИС
Намена: Станбен Комплекс
Локација: Орман
Инвеститор: Благоја Николовски
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: 30,000 м2
  - Комплекс од затворен тип со сопствено обезбедување и одржување   - Лесно и брзо пристаплив преку булевар Илинденска како и од новата обиколница   - 58 суперлуксузни станови во склоп на 7 згради, секоја со панорамски лифт, два типа на станови со големина од 170 м2 и 210 м2.   - Становите, сите со поглед кон езерото, се комплетно изведени со висококласни материјали и секој располага со сопствен систем за греење и ладење, како и сопствен паркинг простор.   - Луксузно живеење со 15,000 м2 уредено зеленило, езеро со површина од 5,000 м2, базен со пикник простор, рекреативни терени, детско игралиште, супермаркет, кафе/билијард клуб,фитнес центар опремен со сауна и турска бања.
Почеток на градежни работи: Јуни 2010
Реализација: Мај 2013
▼ СКИЦИ И ЦРТЕЖИ
▼ ГАЛЕРИЈА

31.05.2013

17.04.2013

06.02.2013
▼ ВИДЕО
▼ ФАКТИ
Намена: Станбен Комплекс
Локација: Орман
Инвеститор: Благоја Николовски
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: 30,000 м2
Почеток на градежни работи: Јуни 2010
Реализација: Мај 2013
▼ ЛОКАЦИЈА

View Verina in a larger map
▼ ДОБАВУВАЧИ

Kнауф. www.knauf.com.mk
машинско малтерисување


Брамак. www.bramac.mk
керамиди од Австрија


Нипром. www.niprom.com
Висококвалитетна дрвена столарија. К1 застаклување.


Санмарти. www.sanmarti.com.mk
Санитарии од брендовите Hatria, Kolpasan, Remer


Тргоинженеринг - Марин. www.marin.com.mk
Термички обработен јасенов паркет.


Мараци. www.marazzi.it
Надворешни плочки


Валентино. www.ceramichepiemme.it
Внатрешни плочки


Рехау. www.rehau.com/MK_mk
Изолација – енергетски ефикасни станови.
Инсталација за греење и ладење, водоводни и канализациони цевки.


Јорк. www.york.com
климатизација


Еуропеан плантс. www.europeanplants.com
Холанско зеленило.


Мак лифт. www.maklift.com.mk
Панорамски лифтови.


Кораб Мермер.
Висококвалитетен мермер од Прилеп.


Гранит. www.granit.com.mk
Бетон.