#
#
#
#


КУЌА СИНГЕЛИЌ
▼ ОПИС
Намена: Индивидуална Семејна Куќа
Локација: ул. Сречко Пужалка бр. 236,1000 Скопје
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: 320м2
Почеток на градежни работи: Мај 2013
Реализација: Септември 2013