#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


ЗГРАДА ЦРНИЧЕ 1
▼ ОПИС
Намена: Станбена Зграда
Локација: ул.Востаничка бр.28, 1000 Скопје, Македонија
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: 2,000 м2 ,изведени се 16 трособни станови,со обезбеден гаражен простор
Почеток на градежни работи: Август 2004
Реализација: Март 2005