#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


СЕКТРОН
▼ ОПИС
Намена: Деловен објект Трговски Центар Капиштец(Сектрон)
Локација: Ул.Васил Ѓоргов бр.5
Инвеститор: Сектрон
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: Со вкупна површина од 1300м2
Почеток на градежни работи: Јули 2010
Реализација: Во Изградба