#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


ЗГРАДА АКРОН
▼ ОПИС
Намена: Деловно-Станбена Зграда
Локација: ул.Партизански Одреди бб, 1000 Скопје, Македонија
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: 450 м2-деловен простор,650 м2 - станбен дел(3 стана)
Почеток на градежни работи: август 2007
Реализација: 2008