#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


КУЌА ВЛАЕ
▼ ОПИС
Намена: Индивидуална Семејна Куќа Влае
Локација: Населба Влае,1000 Скопје
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: Со вкупна површина од 320м2
Почеток на градежни работи: 2007
Реализација: 2007