#
#
#
#
#
#
#
#
#
#


КОМПЛЕКС „ЗЛОКУЌАНИ“
▼ ОПИС
Намена: Станбен Комплекс
Локација: ул.Скупи бр.31, 1000 Скопје, Македонија
Инвеститор: Благоја Николовски
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: 33,000 м2
  - 5,000 м2 луксузна станбена површина/ 32 стана
  - 3,600 м2 луксузна станбена површина/ 8 куќи
  - 1,500 м2 водена површина/ 2 вештачки езера
Почеток на градежни работи: 15.02.1998
Реализација: 01.03.2000
Реконструкција: 12.06.2002
Реализација: 20.09.2003