#
#


КУЌА КОЗЛЕ
▼ ОПИС
Намена: Индивидуална Семејна Куќа
Локација: ул. Милан Марковиќ 23,1000 Скопје
Изведувач: Никоб Инжинеринг
Површина: 380м2
Почеток на градежни работи: Март 2013
Реализација: Октомври 2013